Компанія Huawei сьогодні поповнила свій асортимент смартфонів двома новими моделями — Honor Magic 2 3D і Huawei P Smart+ 2019. Втім, це було цілком очевидно, адже до презентації Huawei 30P ще дуже довго.

Перша модель, як не складно зрозуміти з назви, є покращеною версією флагманського слайдера Honor Magic 2, що вийшов в кінці минулого року. Головна відмінність від оригінальної моделі також відображено в назві — це 3D-фотомодуль замість 2-мегапіксельного в потрійний фронтальної камері. Звичайно ж, це помітно поліпшити якість фото, що не може не радувати шанувальників компанії. Також новинка отримала теплову трубку з графена для максимально ефективного охолодження. В іншому ніяких відмінностей від оригінальної моделі немає. Смартфон Honor Magic 2 3D оцінили в $865, що досить дорого, навіть враховуючи можливості девайса.

Що ж стосується Huawei P Smart+ 2019 — це поліпшена версія доступного камерофона P Smart 2019, що вийшов в самому кінці минулого року.

Втім, девайс отримав тільки оновлену камеру, яка помітно поліпшить якість фото. Іншого від бюджетника очікувати не варто. Девайс буде продаватися за ціною 280 євро, так що нереальних можливостей процесора і решти начинки теж не варто очікувати.

Популярні новини зараз

Економічне бронювання не захистить: кого забере ТЦК

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Нагадаємо, що продажі смартфона без кнопок і отворів Meizu Zero з тріском провалилися. Втім, це було очевидно, адже людство ще не готове до таких незвичайним смартфонам, вартість яких перевищує 1300$. Девайс хоч і отримав топову начинку, але ціна все ж залишається явно завищеною. Компанія повідомила, що випуск смартфона був жартом, але користувачі не особливо повірили повідомленню від глави компанії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що величезна кількість Android-приложений можуть стежити за користувачами навіть зливати дані компанії Facebook. Ми приготували цілий список додатків, які зливають ваші дані найбільшої соцмережі в світі.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi повідомила, що смартфони корпорації в майбутньому помітно подорожчає. Глава компанії повідомив, що смартфонів, дешевше 8 000 гривень більше не буде на ринку, і корпорація почне будувати репутацію виробника дорогих смартфонів.