Смартфон Xiaomi Black Shark, який представили в минулому році, може отримати наступника. На це вказують результати тестування пристрою Black Shark AAA, які інсайдери виявили в базі даних бенчмарка Geekbench. Втім, це було цілком очікувано, адже смартфон б в 2018 році досить популярним як для ігрового девайса.

Як повідомляє Mysmartprice, це буде більш потужна версія зазначеного кількома днями раніше Black Shark Skywalker. Потужності точно вистачить для будь-якої гри на смартфоні.

Майбутній смартфон Black Shark, суббренду компанії Xiaomi, буде працювати на базі флагманський процесор Qualcomm Snapdragon 855. Раніше стало відомо про версію з 8 ГБ оперативної пам'яті, але на цей раз в тесті брала участь модель з 12 ГБ оперативної пам'яті. Втім, з'явиться топова версія на прилавках, або це всього лише тести компанії - невідомо. Якщо девайс з 12 ГБ ОЗУ дійсно з'явиться на прилавках, це буде рекорд.

Популярні новини зараз

"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації

Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро"

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Ймовірно, це буде топова модифікація майбутньої новинки. Пристрій показав високі результати: 3516 балів в одноядерному тесті і 11 413-в багатоядерний. Що стосується дати виходу, девайс представлять вже в квітні цього року.

Нагадаємо, що компанія Microsoft займається розробкою нового браузера, який буде працювати на базі движка Chrome. Втім, немає сумнівів, що новий сервіс буде працювати значно швидше. До того ж, інтерфейс нового браузера буде дуже нагадувати браузер Chrome, який користується величезною популярністю.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi представила розумну скарбничку для дітей. Повідомляється, що девайс зможе зацікавити дитину на кілька годин. До того ж, скарбничка вміє синхронізуватися зі смартфоном, що не може не радувати користувачів. Втім, девайс коштує аж 60 доларів.

Знай.uа писав, що PlayStation 5 отримає нереальні можливості. Повідомляється, що Sony впровадить технологію об'ємного звуку, навіть якщо він є плоским. Sony розробила цю технологію кілька років, так що фанати будуть в захваті.