Як стало відомо 6 березня 2019 року, спортивний браслет Xiaomi Mi Band 4 шокував всіх покупців, а сталося це у зв'язку з тим, що в соцмережі Weibo зав'язалася дуже велика дискусія на тему того, чим користувачів найсильніше порадує майбутня новинка.

Звичайно ж, головна зміна, яка помітити найпростіше - це наявність кольорового сенсорного екрану. Однак, все набагато цікавіше.

Крім того, всі дуже хочуть побачити в Xiaomi Mi Band 4 підтримку магнітної зарядки, яка дозволила б заряджати наручні гаджет без необхідності кожного разу діставати спеціальну капсулу з ремінця. Крім зміненого дизайну. девайс отримає і підтримку GPS-навігації. Це і зіграє ключову роль у пристрої.

Популярні новини зараз

Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити

В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Показати ще

Тепер можна відстежувати своє місце розташування, і ділитися ним з друзями за допомогою мережі. Даний модуль буде використовуватися для більш точного відстеження фізичної активності, бо з його допомогою стане можливим дізнаватися, на яку висоту вдалося забратися за той чи інший період часу, а дані відомості можуть стати в нагоді людям, які стежать за своїм здоров'ям і раціоном. Втім, девайс буде продаватися за 1200 гривень, що трохи дорожче, якщо порівнювати з попередником.

Нагадаємо, що компанія Microsoft займається розробкою нового браузера, який буде працювати на базі движка Chrome. Втім, немає сумнівів, що новий сервіс буде працювати значно швидше. До того ж, інтерфейс нового браузера буде дуже нагадувати браузер Chrome, який користується величезною популярністю.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi представила розумну скарбничку для дітей. Повідомляється, що девайс зможе зацікавити дитину на кілька годин. До того ж, скарбничка вміє синхронізуватися зі смартфоном, що не може не радувати користувачів. Втім, девайс коштує аж 60 доларів.

Знай.uа писав, що PlayStation 5 отримає нереальні можливості. Повідомляється, що Sony впровадить технологію об'ємного звуку, навіть якщо він є плоским. Sony розробила цю технологію кілька років, так що фанати будуть в захваті.