Віце-президент відділу глобального маркетингу продуктів Huawei Клемент Вонг підтвердив, що прийдешній смартфон P30 Pro буде оснащений камерою з “супер-зумом”. Втім, про це інсайдери дізналися ще місяць тому, судячи з раннім витокам. Нагадаємо, що Huawei P20 отримав кращу камеру в світі серед смартфонів, так що нереальні можливості нової моделі лінійки камерофонів від Huawei можна було й передбачити. Варто відзначити, що навіть камери iPhone XS Max не можуть створювати знімки такої якості.

За чутками, це 10-кратний зум, хоча точний масштаб компанія не стала розкривати. Замість цього виробник поділився фотографією, знятої на P30 Pro, і попросив користувачів зробити власні висновки. Втім, ціна за девайс теж буде явно більше 20 тисяч гривень, враховуючи характеристики флагмана, адже він отримає топовий процесор.

Нагадаємо, що компанія Microsoft займається розробкою нового браузера, який буде працювати на базі движка Chrome. Втім, немає сумнівів, що новий сервіс буде працювати значно швидше. До того ж, інтерфейс нового браузера буде дуже нагадувати браузер Chrome, який користується величезною популярністю.

Популярні новини зараз

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi представила розумну скарбничку для дітей. Повідомляється, що девайс зможе зацікавити дитину на кілька годин. До того ж, скарбничка вміє синхронізуватися зі смартфоном, що не може не радувати користувачів. Втім, девайс коштує аж 60 доларів.

Знай.uа писав, що PlayStation 5 отримає нереальні можливості. Повідомляється, що Sony впровадить технологію об'ємного звуку, навіть якщо він є плоским. Sony розробила цю технологію кілька років, так що фанати будуть в захваті.