Китайська компанія Meizu запустила краудфандинговую кампанію для телефону без кнопок і зовнішніх портів. Після провалу проекту в Meizu заявили, що це був експеримент. Втім, це було очевидним, що ніхто не захоче придбати телефон без кнопок і динаміків за 1300 доларів. Людство поки що не готовий до таких експериментів.

Представлений раніше смартфон без кнопок і зовнішніх портів Meizu не набрав на краудфандингової платформі Indiegogo і половини від запланованих $100 тис. Це означає, що девайс так і не з'явиться на прилавках, навіть обмеженим тиражем.

Після провалу збору коштів, представники компанії заявили, що це був скоріше жарт.

Втім, користувачі не особливо вірять словами директора Meizu, який розповів, що це був жарт.

Популярні новини зараз

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Що стосується самого смартфона, він міг функціонувати без кнопок і отворів. Втім, було б це зручно, чи варто за таке задоволення платити 1300 доларів - не дізнатися.

Нагадаємо, що компанія Microsoft займається розробкою нового браузера, який буде працювати на базі движка Chrome. Втім, немає сумнівів, що новий сервіс буде працювати значно швидше. До того ж, інтерфейс нового браузера буде дуже нагадувати браузер Chrome, який користується величезною популярністю.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi представила розумну скарбничку для дітей. Повідомляється, що девайс зможе зацікавити дитину на кілька годин. До того ж, скарбничка вміє синхронізуватися зі смартфоном, що не може не радувати користувачів. Втім, девайс коштує аж 60 доларів.

Знай.uа писав, що PlayStation 5 отримає нереальні можливості. Повідомляється, що Sony впровадить технологію об'ємного звуку, навіть якщо він є плоским. Sony розробила цю технологію кілька років, так що фанати будуть в захваті.