Всупереч більшої зовнішньої привабливості вирізів на дисплеях смартфонів лінійки Galaxy S десятого покоління, вони явно програють чубку iPhone X і iPhone XS. Повідомляється, що Samsung вирішила не морочитися, і не оптимізувала систему для такого смартфона з незвичайним дисплеєм.

Оптимізація завжди була бичем смартфонів під управлінням Android. Приміром, деякі оновлення ОС для Galaxy S9 робили тільки гірше, а не полегшували використання смартфона.

Виявляється, випускаючи на ринок Galaxy S10, Samsung зовсім не переймалася тим, щоб підготувати розробників до особливостей його дисплея. Саме так вчинили в Купертіно зі своїм iPhone X. наприклад, Apple випустила інструкцію для власників сайту, щоб їх сервіси працювали з екраном iPhone X і більше нових моделей.

Популярні новини зараз

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Але Samsung не зробила нічого такого, визнавши, що оптимізація та формулювання методів поводження виїмки – це доля самих розробників. Тепер же деякі сайти і додатки на смартфоні за 1000$ працюють дуже дивно, а інформація приховується за тим самим отвором для камер.

Нагадаємо, що компанія Microsoft займається розробкою нового браузера, який буде працювати на базі движка Chrome. Втім, немає сумнівів, що новий сервіс буде працювати значно швидше. До того ж, інтерфейс нового браузера буде дуже нагадувати браузер Chrome, який користується величезною популярністю.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi представила розумну скарбничку для дітей. Повідомляється, що девайс зможе зацікавити дитину на кілька годин. До того ж, скарбничка вміє синхронізуватися зі смартфоном, що не може не радувати користувачів. Втім, девайс коштує аж 60 доларів.

Знай.uа писав, що PlayStation 5 отримає нереальні можливості. Повідомляється, що Sony впровадить технологію об'ємного звуку, навіть якщо він є плоским. Sony розробила цю технологію кілька років, так що фанати будуть в захваті.