Чутки про те, що в 2019 році Microsoft збирається випустити дешеву консоль Xbox One без приводу оптичних дисків починають підкріплюватися даними інсайдерів. Інсайдери дізналися дату початку продажів і вартість бюджетної ігрової консолі.

За даними джерела, нову консоль з кодовою назвою Maverick назвуть “Xbox One S All-Digital Edition”, вона буде представляти собою більш доступну версію стартовою консолі Xbox One S. Офіційний анонс новинки і старт передзамовлень повинні відбутися в середині квітня, а початок продажів — на початку травня поточного року. Це означає, що світ побачить нову консоль від Microsoft вже навесні цього року, в той час як Sony представить PS 5 вже в наступному році.

Точних даних про вартості Xbox One S All-Digital Edition поки немає, проте раніше згадувалося, що відмова від Blu-ray приводу може виробникові заощадити близько $100. Цілком можливо, що девайс будуть продавати за ціною 200 доларів. Це чудова новина для тих, хто хотів придбати дешеву ігрову консоль з цікавими іграми та якісною картинкою.

Популярні новини зараз

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації

Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft займається розробкою нового браузера, який буде працювати на базі движка Chrome. Втім, немає сумнівів, що новий сервіс буде працювати значно швидше. До того ж, інтерфейс нового браузера буде дуже нагадувати браузер Chrome, який користується величезною популярністю.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi представила розумну скарбничку для дітей. Повідомляється, що девайс зможе зацікавити дитину на кілька годин. До того ж, скарбничка вміє синхронізуватися зі смартфоном, що не може не радувати користувачів. Втім, девайс коштує аж 60 доларів.

Знай.uа писав, що PlayStation 5 отримає нереальні можливості. Повідомляється, що Sony впровадить технологію об'ємного звуку, навіть якщо він є плоским. Sony розробила цю технологію кілька років, так що фанати будуть в захваті.