Компанія Xiaomi минулого тижня в Барселоні анонсувала глобальну версію Xiaomi Mi 9. Смартфон вже зовсім скоро з'явиться на нашому ринку з дуже привабливим цінником. До того ж, компанія не встигає виробляти смартфон в таких кількостях, щоб задовольнити ринок Китаю, не кажучи вже про європу. Втім, незабаром цей дешевий флагман з'явиться на прилавках України, так що саме час розбивати скарбничку.

Як повідомляє один з менеджерів по продуктах компанії в Україні, Xiaomi Mi 9 з'явиться у нас з приблизними цінником в 14 000 грн. Мова йде про мінімальної конфігурації на 6 ГБ ОЗУ і 128 ГБ ПЗУ. Ціна відчутно нижче, ніж у більшості конкурентів зі схожими характеристиками. Приміром, флагман Galaxy S10 продає за ціною в 25 тисяч гривень. Саме тому, смартфон від китайських виробників перевернув ринок девайсів. Втім, такою ж популярністю користувалися і Redmi Note 7, і навіть Pocophone F1.

Нагадаємо, Xiaomi Mi 9 оснастили 6.39-дюймовим Full HD AMOLED-екраном, 7-нанометровим процесором Snapdragon 855. Чекати залишилося недовго, але смартфон точно того варто.

Популярні новини зараз

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi готує оновлення прошивки MIUI 11 для своїх смартфонів. Втім, нову прошивку отримають далеко не всі користувачі. Компанія опублікувала список пристроїв, на які буде поширюватися оновлення. Кількість моделей смартфонів більше 40, і це чудова новина для тих, хто любить продукцію китайської корпорації.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що камери Nokia 9 PureView перевершили об'єктиви навіть ipHone XS. Повідомляється, що новий флагман від компанії Nokia, який отримав 5 камер на задній частині, знімає якісні знімки, які перевершили навіть знімки, зроблені на якісну камеру iPhone XS Max. Навіть у сучасних iPhone можна помітити зернистість на фото. Втім, Nokia таких недоліків немає.

Знай.uа писав, що Sony зупинила виробництво культової консолі PS Vita. Тепер на прилавках з'явиться останні моделі, які компанія випустила перед закриттям виробництва.