Нове покоління смартфонів OnePlusсхоже позбавиться від головного недоліку сучасних смартфонів – вирізу на екрані. На зображеннях майбутнього флагмана OnePlus 7, які витекли в китайську соціальну мережу Weibo, видно повноцінний дизайн мобільного пристрою з механічною висувний камерою і екраном на всю лицьову частину. Утім це навіть добре. Для тих, хто не особливо любить робити фото, це відмінна новина: камера не забирає частину екрану, та й не варто переживати, що за вами підглядають, адже камера надійно схована в корпусі.

Щоб оснастити смартфони повністю безрамковий екраном, виробники вигадують різні способи: роблять дірки в екранах, впроваджують в конструкцію слайдери. Однак, хоч слайдери і надійні, вони не такі міцні, якщо порівнювати зі звичайними моноблоками.

Першопрохідцем в подібному рішенні став минулорічний Vivo Nex, який успішно продається на території Китаю. Судячи з усього, це новий тренд у смартфонах 2019 року, як це було з iPhone X, який привніс на ринок смартфонів незвичайний виріз на екрані.

Популярні новини зараз

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi готує оновлення прошивки MIUI 11 для своїх смартфонів. Втім, нову прошивку отримають далеко не всі користувачі. Компанія опублікувала список пристроїв, на які буде поширюватися оновлення. Кількість моделей смартфонів більше 40, і це чудова новина для тих, хто любить продукцію китайської корпорації.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що камери Nokia 9 PureView перевершили об'єктиви навіть ipHone XS. Повідомляється, що новий флагман від компанії Nokia, який отримав 5 камер на задній частині, знімає якісні знімки, які перевершили навіть знімки, зроблені на якісну камеру iPhone XS Max. Навіть у сучасних iPhone можна помітити зернистість на фото. Втім, Nokia таких недоліків немає.

Знай.uа писав, що Sony зупинила виробництво культової консолі PS Vita. Тепер на прилавках з'явиться останні моделі, які компанія випустила перед закриттям виробництва.