Операційну систему AndroidQ ще навіть не представили, а вже встигли рутировать. Іншими словами, систему вдалося зламати, і тепер можна змінювати код програм, які для звичайних користувачів були недоступні. По суті, хакери зламали нову версію Android, вихід якої запланований в 2019 році. Цією інформацією поділився розробник програми Magisk, яке дозволяє отримати права суперкористувача.

В підтвердження він опублікував скріншот з працюючим додатком і версією операційної системи. Втім, це відмінна новина для тих, хто знає, що робити з root-версією Android.

Крім того, він зазначив, що у нього є “секретна” версія Android Q GSI, а необхідні зміни вже внесені в репозиторій Magisk. Чи доступна нова версія операційки раніше часу - невідомо. Поки неясно, коли буде представлена Android Q, але анонс явно не затримається, враховуючи досвід минулого року. Інше питання, що фінальна версія, звичайно, вийде лише восени, і далеко не на всі пристрої. Це змусить власників старих девайсів купити більш сучасні гаджети.

Популярні новини зараз

Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi вирішила відмовитися від гнучкого смартфона. Компанія не представила новинку, і вирішила відкласти її на майбутнє. Точно так само зробила і компанія LG, яка заявила публіці, що людство ще не готове до таких смартфонів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi вирішила впровадити кілька корисних функцій у свої смартфони. Мова йде про технології Game Booster, який здатний збільшити комфорт гри на смартфоні за рахунок прискорення процесора при необхідності.

Знай.uа писав, що експерти назвали головний недолік гнучкого смартфона. Повідомляється, що мова йде про надійність екрану. Приміром, на такі дисплеї захисну плівку встановитися не вийде, а ключі можуть зіпсувати екран за кілька секунд. Втім, замінити екран практично неможливо, враховуючи складності механізмів.