На сайті Microsoft з'явилося повідомлення про закінчення підтримки програми Microsoft Band і сервісу Health Dashboard. Більше двох років тому компанія перестала випускати фітнес-браслет Band, але продовжила підтримувати відповідне мобільний додаток для існуючих користувачів. Тепер плани змінилися. Судячи з усього, компанія більше не бажає підтримувати тих користувачів, які придбали фітнес-браслети. Звичайно ж, кількість користувачів сервісами від Microsoft під час активного відпочинку дуже мало. Наприклад, після виходу Xiaomi Mi Band 3, користувачі масово почали переходити на продукцію від китайського виробника. Немає сумнівів, що і Xiaomi Mi Band 4, вихід якого запланований вже в травні 2019 року, теж стане лідером на ринку розумних браслетів.

31 травня поточного року софтверний гігант закриє всі служби Health Dashboard, видалить додатки Band з Microsoft Store, Google Play і App Store, а разом з ними і всі дані користувачів, які зберігалися в хмарі.

До цього часу у них буде можливість експортувати свої дані в Excel або CSV-файл. Користувачі як і раніше зможуть користуватися основними функціями браслета: рахувати кроки, калорії, частоту серцевих скорочень, відстежувати сон і фізичну активність, однак якщо вони зроблять скидання до заводських налаштувань, пристрій вже не можна буде настроїти заново. Неприємна новина для тих, хто залишається вірним продукції від Microsoft.

Популярні новини зараз

Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження

Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"

Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi вирішила відмовитися від гнучкого смартфона. Компанія не представила новинку, і вирішила відкласти її на майбутнє. Точно так само зробила і компанія LG, яка заявила публіці, що людство ще не готове до таких смартфонів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi вирішила впровадити кілька корисних функцій у свої смартфони. Мова йде про технології Game Booster, який здатний збільшити комфорт гри на смартфоні за рахунок прискорення процесора при необхідності.

Знай.uа писав, що експерти назвали головний недолік гнучкого смартфона. Повідомляється, що мова йде про надійність екрану. Приміром, на такі дисплеї захисну плівку встановитися не вийде, а ключі можуть зіпсувати екран за кілька секунд. Втім, замінити екран практично неможливо, враховуючи складності механізмів.