Не секрет, що Xiaomi Mi Band 4 майже напевно стане кращим варіантом серед смарт-браслетів в 2019 році по співвідношенню ціни і якості. Вона отримає новітнє технічне оснащення, яке дозволить їй з високим ступенем точності вимірювати фізичну активність, пройдену відстань, пульс, якість сну, а також ряд інших фізіологічних процесів.

Проте, в мережі почали обговорювати екран пристрою. Повідомляється, що розумний браслет отримає вигнутий екран, що здивує публіку. Нагадаємо, що за браслет доведеться заплатити близько 1200 гривень, і це не така вже й велика ціна, враховуючи можливості девайса.

Відомо, що Xiaomi Mi Band 4 отримає злегка вигнутий 1-дюймовий OLED-екран з підтримкою сенсорного управління і можливість відображення кольорового зображення. Девайс можна захистити склом, адже сенсор можна легко пошкодити. До речі, апарат отримає технологію бездротової зарядки, так що тепер не доведеться щоразу виймати його з силіконового ремінця.

Популярні новини зараз

"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації

Просто так до школи не пустять: встановлюють суворі правила – перевірятимуть усіх

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi вирішила відмовитися від гнучкого смартфона. Компанія не представила новинку, і вирішила відкласти її на майбутнє. Точно так само зробила і компанія LG, яка заявила публіці, що людство ще не готове до таких смартфонів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi вирішила впровадити кілька корисних функцій у свої смартфони. Мова йде про технології Game Booster, який здатний збільшити комфорт гри на смартфоні за рахунок прискорення процесора при необхідності.

Знай.uа писав, що експерти назвали головний недолік гнучкого смартфона. Повідомляється, що мова йде про надійність екрану. Приміром, на такі дисплеї захисну плівку встановитися не вийде, а ключі можуть зіпсувати екран за кілька секунд. Втім, замінити екран практично неможливо, враховуючи складності механізмів.