Відома іспанська банківська група Banco Sabadell розробляє унікальні NFC-чіпи, які можна імплантувати в руку користувача.

Банк представив прототип, який повинен вводитися під шкіру між кінчиком великого і вказівного пальців. Вражаюче, але вже знайшлися два волонтери, які погодилися вживити в свої організми NFC-чіпи і провести оплату за допомогою мобільного додатку банківської групи.

Такі чіпи товщиною з піщинку в основному використовуються при лікуванні різних хвороб. На думку розробників новинки, чіпи придатні для використання і в інших сферах.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Нагадаємо, що розумний браслет Xiaomi Mi Band 4 повинен з'явиться на прилавках вже влітку 2019 року, але інсайдери встигли розповісти неприємні новини користувачам. За заявами експертів, ціна на розумний браслет від Xiaomi буде просто величезною.

Відомо, що новинка стане справжнім хітом серед покупців, якщо Huawei або Meizu, звичайно, не випустять щось більш цікаве. Серед іншого, варто відзначити кольоровий екран, а також збільшення можливостей за рахунок GPS чіпа, який запровадили тільки в цій версії трекера.

Для зарядки Xiaomi Mi Band 4 буде використовуватися магнітна зарядка, яку зараз можна зустріти в багатьох спортивних браслетах від інших виробників. Варто відзначити, що модель з модулем GPS з'явиться на прилавках пізніше звичайної моделі.

Як вдалося з'ясувати, купити Xiaomi Mi Band 4 в базовій версії можна за 249 юанів. Саме в таку суму виробник оцінить цей наручний гаджет в Китаї. Для порівняння, модель Mi Band 3 продається за 169 юанів, тобто новинка виявиться відчутно дорожче. Модель з GPS обійдеться покупцям в 299 юанів. Іншими словами, девайс буде продаватися за ціною від 1300 гривень. Можливо, на території України буде продаватися дорожче.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony назвала дату смерті ігрової консолі PS Vita.

Також Знай.uа писав, що Xiaomi Pocophone F1 різко впав в ціні.