Чутки про те, що Motorola готує складаний смартфон з'являлися в мережі вже кілька місяців і ось, нарешті, компанія офіційно підтвердила це. Судячи з усього, компанія планує захопити більшу частку ринку гнучких смартфонів, так як він тільки починає набирати популярність. Samsung та Huawei вже представили гнучкі версії флагманів, тепер черга дійшла і до Motorola.

Журналісти американського видання Engadget поспілкувалися на виставці MWC 2019 з віце-президентом глобальних продуктів Motorola Деном Дери (Dan Dery). За його словами, компанія не збирається відставати від конкурентів і вже готує до анонсу своє складне пристрій. Компанія повідомила, що екран буде згинатися всередину пристрою. Судячи з попереднім пристроїв компанії, він буде нагадувати розкладачку. Апарат зможе викликати ностальгію у людей, які знайомі з кнопковими телефонами.

Нагадаємо, згідно з чутками, смартфон отримає гнучкий OLED-дисплей. Як і інші пристрої Motorola, він буде працювати на ОС Android. До речі, девайс буде продаватися за 1500 доларів, і це досить низька ціна для смартфона, який має можливості повноцінного планшета. Втім, стануть гнучкі смартфони по справжньому популярні - невідомо.

Популярні новини зараз

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади

Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро"

Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати

Показати ще

Нагадаємо, що смартфон OnePlus 7, який з'явиться на прилавках вже в 2019 році, залишиться без головної функції. Звичайно ж, мова йде про технології бездротової зарядки, яка дозволяла спростити підзарядку смартфона. Поки невідомо, чи хоче компанія заощадити на цьому, чи знайшла гідну альтернативу, адже ця технологія поступово набирає популярність серед користувачів смартфонів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Lenovo представила смартфон Tab V7, який отримав просто величезний екран. Втім, ціна за девайс всього лише 250 євро, так що нереальних функцій та топову начинку очікувати точно не варто. Втім, він може стати повноцінною заміною планшету, але от в кишеню штанів його покласти не вийде.

Знай.uа писав, що гнучкі смартфони Huawei Mate X і Samsung Galaxy Fold порівняли за характеристиками.