Розумні кросівки Nike Adapt BB, які здатні шнуруватися самостійно, дали збій через оновлення програми на Android. Взуття неможливо зашнурувати, ні через програму, ні з допомогою кнопок. Тепер ж взуття, що продається за 300 доларів, виявилася просто марною

Про це повідомили користувачі в соцмережах. При цьому деякі власники кросівок вирішили цю проблему, перезавантаживши девайс. Втім, проблема все ще залишається актуальною, і компанії необхідно якомога швидше її вирішити.

Нагадаємо, що кросівки Nike шнуруются з допомогою програми Nike Adapt. Але після оновлення програми на Android кросівки перестали під'єднуватися до смартфонів. Цікаво, що найчастіше проблема зачіпає лише один черевик.

Представники компанії Google Play відповіли декільком користувачам, що знають про проблему і намагаються її вирішити. А поки вони вирішують цей неприємний інцидент, любителі дорогих кросівок залишилися босими.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Показати ще

Нагадаємо, що хакерам вдалося зламати гру Metro Exodus всього за 5 днів після виходу проекту. Судячи з усього, захист спрацювала непогано, адже продажі гри цілком непогані, і це всього лише за 5 днів. Тепер же пірати зможуть завантажити гру безкоштовно в мережі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі показали 16-дюймовий MacBook Pro 2019. Ноутбук від яблучної корпорації отримає топовий процесор, а також величезний екран. Судячи з усього ця модель підійде тим, хто працює в відео та фото-редакторах, в яких потрібна велика простір для роботи.

Знай.uа писав, що смартфон Samsung Galaxy Note 9 почав різко падати в ціні. Повідомляється, що на момент виходу він продавався за 30 тисяч гривень. Тепер же в магазинах його можна знайти і за 20 000 гривень.