В українському представництві компанії Google повідомили, що в нашій країні вже доступний новий безкоштовний сервіс для дітей.

Українцям анонсували запуск першого дитячого відеоперегляду YouTube Kids, - пише UBR.

Пошуковий гігант відбирає для YouTube Kids тільки перевірений контент з надійних джерел, а батьки можуть ставити додаткове обмеження для своїх дітей.

перегляд мультфільмів

Відеосервіс орієнтований на дітей віком від 3-х до 12-ти років. А щоб скористатися ним не обов'язково заводити новий аккаунт. Функціонал програми розробники спеціально урізали, щоб діти не могли читати і залишати коментарі, а також завантажувати відеоролики. Крім того, інтерфейс YouTube Kids спеціально адаптували для зручності дитячого користування.

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Сервіс вже доступний для мобільних пристроїв, а також для використання на великих екранах за допомогою медіаплеєрів ChromeCast, Apple TV, ігрових приставок або Smart TV.

Діти та інтернет

Таким чином, з урахуванням всіх заходів безпеки, діти не зможуть переглядати, наприклад доросле відео.

На YouTube Kids зібрані розважальні та пізнавальні відеоролики для всієї родини. Та й проводити біля екрану смартфона години безперервно діти не зможуть. Батьки можуть встановлювати не лише обмеження на перегляд контенту, але і відстежувати час перегляду.

сучасні діти

На сьогоднішній день сервіс YouTube Kids вже доступний в більш ніж у 60 країнах. Згідно з даними Google, відеоролики зібрали понад 160 млрд переглядів, а активних глядачів в тиждень налічується понад 14 млн осіб.

Нагадаємо, Шеггі Роджерс зі Скубі-Ду став новим героєм для мемів.

Як повідомляв портал Знай.ua, творця популярного мультика "Смішарики" потягнул до суду. Комапанію звинувачують у крупних фінансових махінаціях.

Також Знай.ua писав про те, що знаменитий мультсеріал "Том і Джері" обіцяють перетворити на повтонометражну стрічку.

Дивіться: Новий додаток для дітей