Дуже скоро популярний китайський виробник Xiaomi презентує новий флагман 9 Mi, який всередині компанії отримав назву "бойовий ангел".

Виконавчий директор Лей Цзунь розповів, що подібну назву смартфон отримав неспроста - вона символізує красу і оснащення всіма сучасними технологіями та готовність битися з будь-яким конкурентом. На подібну заяву відреагував Honor – суббренд компанії Huawei.

Глава бренду Honor Сюн Цзюньминь публічно спростував завищені очікування Xiaomi, стверджуючи, що Mi 9 не запропонує нічого, чого не запропонував раніше випущений смартфон Honor V20.

"Ви знаєте, чому ми вважаємо Honor V20 еталоном технологій? Він не використовує бойові слогани, однак у ньому застосовані сучасні технології, які дозволяють смартфону бути на передовій індустрії. Він отримав врізану в екран фронтальну камеру, часопролітну камеру ToF, підтримку технології Link Turbo, яка дозволяє одночасно завантажувати дані по Wi-Fi і стільниковому зв'язку на максимальній швидкості, підтримку хмарних сервісів і інші технології". Сюн Цзюньминь

Популярні новини зараз

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Цзюньминь закінчив свою гучну заяву словами, що наразі на ринку немає реального продукту, який міг би конкурувати з Honor V20.

Нагадаємо, cтало відомо, що відома китайська компанія Xiaomi запатентувала дизайн нового смартфона, в якому лицевий екран закруглюється на всі чотири грані корпусу.

Так, головною особливістю патенту стало те, що дисплеї зовсім немає вирізів або будь-яких отворів під фронтальну камеру, розмовний динамік і датчики. Відповідно екран займає всю лицьову панель, при цьому закруглюючи на грані корпусу. Останній повинен бути повністю симетричним.

Як повідомляв портал Знай.uа, найпопулярнішим у світі смартфоном за станом на сьогоднішній день є Samsung Galaxy M20, оснащений за останнім словом техніки.

Також портал Знай.uа писав, що розкрито список пристроїв, для яких вийде прошивка MIUI 11 з усіма численними змінами. Її основою для багатьох моделей стане Android 9.0 Pie від Google.