Під час підготовки Xiaomi до запуску Mi 9, в Інтернеті з'явився новий звіт, в якому говориться, що китайський виробник розробляє футуристичний смартфон без кнопок і з вигнутими краями, як Samsung в моделях Galaxy Edge. Втім, компанія Meizu вже представила цей смартфон, але його ціна перевалила за тисячу доларів. Сам по собі досить незвичайний концепт, і не факт, що пристрій з'явиться на прилавках.

Заявка на патент подана Світовим відомством інтелектуальної власності, яку зміг виявити ресурс LetsGoDigital. Судячи з патентом, девайс залишиться без фронтальної камери, абсолютно всіх роз'ємів і навіть механічних кнопок.

Зовні такий смартфон буде нагадувати модель Xiaomi Mi Mix 3, але без використання слайдера. Екран покриватиме не тільки всю лицьову панель, але і краю. Судячи з усього, Xiaomi планує побити черговий рекорд за співвідношенням екрану на лицьовій панелі. Про вартість поки говорити рано, адже девайс може так і не з'явитися на прилавках взагалі.

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Нагадаємо, що голова Xiaomi розповів, якими будуть смартфони 2019 року. Відзначимо, що компанія рік тому придбала компанія, яка спеціалізується на камерах смартфонів. Саме тому в смартфонах Xiaomi, нехай навіть і бюджетних, знаходиться топова камера, з якою не зрівняється навіть об'єктиви iPhone XS Max. У будь-якому випадку, нас чекає багато чого цікавого, так що саме час запастися терпінням і грошима.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що справи у Apple йдуть дуже погано, і в компанії придумали, як збільшити число продажів нових iPhone, які з тріском провалилися в кінці 2018 року. Повідомляється, що співробітникам сервісних центрів Apple наказали почати продавати iPhone XR, замість того, щоб просто зробити ремонт вже зламаний iPhone користувача.

Знай.uа писав, що дизайн китайського Oppo R19 вперше з'явився в мережі. Серед іншого, варто відзначити непоганий екран, і незвичайну камеру, яка має висувний механізм.