Нещодавно в базі відкритих вихідних кодів Android був виявлений натяк на поліпшену підтримку двох SIM-карт. Журналісти Techradar вважають, що це нововведення стане головною перевагою Pixel 4 над iPhone 2019 року. Судячи з усього, компанія все ж вирішила прислухатися до прохань користувачів, і суттєво змінить майбутню новинку перед дебютом. Нагадаємо, що девайс представлять восени 2019 року, відразу ж після презентації iPhone.

Як відомо, Pixel 2 і Pixel 3 працюють з двома SIM-картами з допомогою технології eSIM, яка доступна у багатьох інших телефонах, включаючи iPhone 2018 року. При цьому одночасне використання стандартної SIM-карти і eSIM неможливо, але це може змінитися в Pixel 4. Тепер же пристрій може підтримувати декілька стільникових операторів одночасно.

Однак, змінить компанія камеру, або ж буде абсолютно новий дизайн - невідомо. Будемо сподіватися, що девайс не буде продаватися за ціною iPhone, інакше продажу приречені на провал.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Показати ще

Нагадаємо, що голова Xiaomi розповів, якими будуть смартфони 2019 року. Відзначимо, що компанія рік тому придбала компанія, яка спеціалізується на камерах смартфонів. Саме тому в смартфонах Xiaomi, нехай навіть і бюджетних, знаходиться топова камера, з якою не зрівняється навіть об'єктиви iPhone XS Max. У будь-якому випадку, нас чекає багато чого цікавого, так що саме час запастися терпінням і грошима.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що справи у Apple йдуть дуже погано, і в компанії придумали, як збільшити число продажів нових iPhone, які з тріском провалилися в кінці 2018 року. Повідомляється, що співробітникам сервісних центрів Apple наказали почати продавати iPhone XR, замість того, щоб просто зробити ремонт вже зламаний iPhone користувача.

Знай.uа писав, що дизайн китайського Oppo R19 вперше з'явився в мережі. Серед іншого, варто відзначити непоганий екран, і незвичайну камеру, яка має висувний механізм.