Соціальна мережа Facebook скоро додасть можливість користувачам обмінюватися інформацією про своє місцезнаходження і домовлятися про побачення і зустрічі.

Про це пише theБабель з посиланням на Axios.

"Ми не хочемо, щоб додаток містив онлайн-кредити або будь-які інші речі, які не відбулися б поза живого спілкування" - зазначив Натан Шарп, голова служби знайомств Facebook.

На відміну від деяких інших додатків, користувачі зможуть переглядати інші профілі, але їм не потрібно "бути однодумцями", перш ніж почати розмову, бо це відбувається і в реальному житті, коли хтось повинен ризикнути і зробити перший крок.

Популярні новини зараз

Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Додаток вже доступний для деяких користувачів в Канаді, Колумбії і Таїланді, у найближчому майбутньому планується ще більше країн (Facebook поки не надає більш докладної інформації).

Незважаючи на мільйони потенційних користувачів, служба знайомств Facebook все ще стикається з проблемами. Основна — чи захочуть користувачі ділитися великою кількістю персональних даних з соціальною мережею.

Раніше ми писали, що на що тільки не йдуть користувачі популярного додатка для знайомств, щоб привернути до себе увагу потенційних партнерів. І це не тільки еротичні фотографії з цікавими ракурсами або 100% обіцянки бути "тим єдиним лицарем на білому коні" в описі під фото. Користувачі Tinder найчастіше використовують для залучення уваги гумор - від обігравання імені до жартів над власними хворобами.

Як повідомлялося, чоловік замовив подарунок для дружини і несподівано для самого себе зірвав куш.

Також ми повідомляли, що модель з Лондона Бенедикт Саузерст п'ять разів змінював фото свого профілю в Tinder, щоб зрозуміти, яка зовнішність дозволить йому заробити найбільше свайпів вправо в додатку. Виявилося, не варто носити густу бороду, якщо хочеш серйозних стосунків, а шевелюру на голові краще відростити побільше.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Facebook готує незвичайний додаток для пошуку пари.