Популярна соціальна мережа Instagram потішила користувачів оновленням. Відтепер в основну стрічку можна додавати довгі відео з платформи IGTV.

Про це компанія повідомила на своїй сторінці у Twitter.

"Тепер ви можете переглядати відео IGTV на вашій сторінці. Коли з'являється нове відео від когось, за ким ви стежите, ви можете натиснути зі свого каналу, щоб переглянути повне відео в IGTV", - йдеться в дописі.

Сервіс запустив платформу IGTV в червні 2018 року в якості окремого додатка. На відміну від основного Instagram, туди можна завантажувати ролики довжиною до 10 хвилин (для великих каналів) і лише у вертикальному форматі.

Instagram активно просував сервіс всередині основного додатки за допомогою кнопки зі спливаючими повідомленнями збоку екрана, додавання відео з IGTV в стрічку рекомендацій і в "Історії". Незважаючи на це, творці контенту майже не випускають ексклюзивних відео для платформи, а користувачі неохоче їх дивляться.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Раніше повідомлялося, що соцмережа Instagram буде блокувати контент про самогубства та самоушкоджувальну поведінку. Таке рішення було ухвалене після декількох випадків самогубств серед підлітків, які дивились тематичні фото і відео.

Зазначимо, що ця соцмережа формує видачу контенту під переваги конкретного користувача. Тобто користувач бачить все більше матеріалів, на які він звертає увагу.

Нагадаємо, що Instagram жорстко опустив топову путінську пропагандистку: думай, що пишеш. Варто відзначити, що у пості вона закликала допомогти бойовикам "ЛДНР", які отримали поранення у боях проти української армії.

Як повідомляв "Знай.ua", мобільні оператори анонсували революційну послугу: коли стартує унікальна функція.

Також "Знай.ua" писав, що Google запустив функцію, яка одного разу може врятувати вам життя.