Як і очікувалося, компанія Motorola, належить Lenovo представила в Бразилії нове, сьоме покоління смартфонів Moto G. У лінійку Moto G7 увійшло чотири моделі: найдоступніша Moto G7 Play, звичайна Moto G7, її просунута версія Moto G7 Plus і довгограючий варіант Moto G7 Power. Втім, нічого дивного і нового нам не показали, адже дизайн пристрою ми бачили з витоків, як і характеристики.

На подив, компанія все ще вирішила представити смартфони з вирізами на верхній частині екрану. На щастя, сам невеликий виріз, і виглядає у формі краплі.

Також Moto і G7 G7 Plus можуть похвалитися корпусами з металу і скла, і покриттям P2i, захищає від вологи, тоді як у Moto G7 Play і G7 Power задовольняються пластиковими корпусами. До речі, смартфони отримають можливість швидкої зарядки, що теж дуже важливо на сьогоднішній день, враховуючи темп життя людей.

Популярні новини зараз

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро"

Показати ще

У всіх моделей сканери відбитків пальців розташовані на тильній стороні. Швидше за все, компанія не хотіла впроваджувати сканер під екран, піднімаючи ціну на сам смартфон. Також можна відзначити наявність портів USB-C, навіть у молодшої моделі. У всіх випадках в якості ОС виступає нова Android 9.0 без яких-небудь оболонок. Що стосується цін, у порядку старшинства за новинки будуть просити від €150, €210, €250 і €300. Так, флагманів дорогих не буде, але і від компанії ніхто такого не очікував.

Нагадаємо, що в системі Android виявили чергову вразливість, якою можуть скористатися зловмисники. Повідомляється, що тепер навіть при відкритті картинки в мережі, можна заразити свій смартфон вірусами, які здатні вкрасти ваші дані, аж до даних про банківську карту.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярний поштовий сервіс Gmail навчився видаляти практично всі спам повідомлення. Самі листи такого роду небезпечні тим, що можуть мати вбудований вірус, так що сервіс практично в 100% випадках здатний виявити це шкідливе лист, і повідомити про нього власника скриньки.

Знай.uа писав, що Apple повертає на прилавки легендарний iPhone X. До того ж, девайс тепер продається набагато дешевше: 760 доларів за базову версію з 64 Гб пам'яті. Судячи з усього, компанія хоче покращити свій фінансовий стан за початок 2019 року.