Автор книжкового циклу "Метро" Дмитро Глухівський попросив вибачення геймерам. На такий крок письменника підштовхнув скандал, який розгорівся навколо гри Metro: Exodus. Варто зазначити, що вихід гри очікують мільйони геймерів, але проект вже встиг заробити негативну репутацію, і справа навіть не в самій грі.

наприклад, гра не з'явиться в Steam, що засмутило геймерів, які хотіли поповнити свою ігрову колекцію цим шедевром від українських розробників.

Відеозвернення опублікували в Instagram. Творець "Метро" попросив вибачення у фанатів, які відчувають себе ошуканими, і запевнив, що рішення про перехід в Epic Games Store приймалося не їм.

Популярні новини зараз

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Показати ще

Автор романів наголосив, що довіряє думку видавництва, яке пішло на такий крок, і попросив геймерів "не зраджувати нас, точно так само як ми не зраджували вас всі ці роки".

Нагадаємо, що ігровий смартфон Xiaomi Black Shark вперше почав продаватися за межами території Китаю. Тепер жителі України зможуть придбати ігровий смартфон. Однак, в ньому є певний недолік. Наприклад, це перша модель ігрової лінійки від Xiaomi. І в цьому році вже представлять третє покоління девайсів, то в Україну надійшли пристрої першого покоління.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Harley-Davidson вперше представила концепт електро-скутера. Сам по собі апарат виглядає брутально. У будь-якому випадку, потужності у нього достатньо, як для електросамоката. Про ціну поки говорити рано, але він буде коштувати явно дешевше электромотицка, ціна якого досягала 30 тисяч доларів.


Знай.uа писав, що Viber отримав велике оновлення. Соцмережа тепер здатна здійснювати групові відеодзвінки, а швидкість відправки повідомлень збільшилася практично вдвічі.