В кінці місяця в Барселоні пройде виставка мобільних пристроїв Mobile World Congress 2019, на якому очікується презентація нових смартфонів Xiaomi, Huawei, LG, Sony та інших компаній. Тепер же виробник смартфонів вирішив здивувати публіку. Нагадаємо, що в прошлій разів компанії завадила презентація Apple, яка могла негативно позначитися на продажах майбутнього смартфона.

Компанія OnePlus офіційно повідомила про те, що вона також вирушить на захід, але не для того, щоб просто простежити за анонсами своїх колег, а щоб провести власну презентацію. Звичайно ж, компанія не повідомила, що саме вона покаже.

Поки що єдиному опублікованому офіційному запрошенні нам пропонують “переосмислити майбутнє з OnePlus”. Звичайно ж, без пафосніх фраз під час рекламної кампанії не обійтися, щоб зібрати багатомільйонну публіку. Чи вийде у компанії показати щось дійсно цікаве - покаже час.

Популярні новини зараз

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження

Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Нагадаємо, що ігровий смартфон Xiaomi Black Shark вперше почав продаватися за межами території Китаю. Тепер жителі України зможуть придбати ігровий смартфон. Однак, в ньому є певний недолік. Наприклад, це перша модель ігрової лінійки від Xiaomi. І в цьому році вже представлять третє покоління девайсів, то в Україну надійшли пристрої першого покоління.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Harley-Davidson вперше представила концепт електро-скутера. Сам по собі апарат виглядає брутально. У будь-якому випадку, потужності у нього достатньо, як для електросамоката. Про ціну поки говорити рано, але він буде коштувати явно дешевше электромотицка, ціна якого досягала 30 тисяч доларів.


Знай.uа писав, що Viber отримав велике оновлення. Соцмережа тепер здатна здійснювати групові відеодзвінки, а швидкість відправки повідомлень збільшилася практично вдвічі.