Відомство з патентів і товарних знаків США (United States Patent and Trademark Office, PTO або USPTO) оприлюднило інформацію про черговий патент, отриманий південнокорейським гігантом Samsung. Немає сумнівів, що патент буде дійсно революційним, і нову систему покажуть вже в 2019 році.

На картинках доданих до патенту можна побачити добре знайоме нам електронне перо S Pen, яке продається в комплекті з флагманськими моделями Samsung Galaxy Note. Але конструкція у цій версії S Pen, існує поки тільки на папері, інша. Головна відмінність від нинішньої версії S Pen — це вбудована в корпус камера з оптичним зумом. Так, це звучить дуже дивно, і такого точно ніхто не повторював раніше.

Швидше за все, цю ідею успішно реалізують в смартфоні Galaxy Note10 (назва очікувана), який представлять в концевъ серпня 2019 року. Однак, сам телефон позбутися від фронтальної камери, але дисплей буде розташований по всій поверхні лицьової панелі.

Популярні новини зараз

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади

"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Показати ще

Нагадаємо, що ігровий смартфон Xiaomi Black Shark вперше почав продаватися за межами території Китаю. Тепер жителі України зможуть придбати ігровий смартфон. Однак, в ньому є певний недолік. Наприклад, це перша модель ігрової лінійки від Xiaomi. І в цьому році вже представлять третє покоління девайсів, то в Україну надійшли пристрої першого покоління.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Harley-Davidson вперше представила концепт електро-скутера. Сам по собі апарат виглядає брутально. У будь-якому випадку, потужності у нього достатньо, як для електросамоката. Про ціну поки говорити рано, але він буде коштувати явно дешевше электромотицка, ціна якого досягала 30 тисяч доларів.

Знай.uа писав, що Viber отримав велике оновлення. Соцмережа тепер здатна здійснювати групові відеодзвінки, а швидкість відправки повідомлень збільшилася практично вдвічі.