Відомий мережевий інсайдер Бен Гескин опублікував в соціальній мережі Twitter свіжий концепт. На зображенні показано, як може виглядати iPhone, який компанія Apple представить тільки в 2020 році. Судячи з усього, компанія вирішила все ж таки змінити зовнішній вигляд майбутніх смартфонів. Звичайно ж, першим в очі кидається виріз, який став набагато менше, і змістився ближче до центру дисплея. Судячи з усього, фронтальну камеру вдалося вміло приховати, або просто перенести. До речі, судячи по фото, камера буде одинарною, якщо її розмістять саме у той самий виріз.

минулого тижня завдяки ресурсу Bloomberg стали відомі подробиці про основні камери iPhone 2020 року в них очікується поява модуля для тривимірного сканування.

Також у 2020 році в смартфонах Apple повинна з'явитися підтримка мобільних мереж п'ятого покоління. А ось складаний iPhone із гнучким екраном може так і залишитися мрією. У будь-якому випадку, підтримка мережі нового покоління змусить Apple суттєво підняти ціну на нові смартфони.

Популярні новини зараз

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft відреклася від Skype Classic. Варто відразу зазначити, що мова йде тільки про 8 версії популярного сервісу. Судячи з усього, компанія більше не бажає підтримувати актуальну версію додатків.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що співробітник Google успішно зламав iOS 12. Варто зазначити, що саме він відкрив вразливість, і повідомив про це в першу чергу Apple, щоб компанія виправила свої помилки. На це знадобилося всього лише місяць. У будь-якому разі, факт наявності уразливості вдарить по репутації компанії.

Знай.uа писав, що компанія Apple знову відправила на прилавки революційний iPhone. Звичайно ж, мова йде про iPhone X, який став першим смартфоном з вирізом на екрані, а також новою системою захисту FaceID. До речі, в цей раз девайс буде продаватися за ціною від 700 доларів, що не може не радувати.