В попередніх версіях оболонки MIUI від Xiaomi для запуску Google Assistant достатньо було натиснути середню кнопку управління. Після переходу на жести в MIUI 10 така можливість зникла. Користувачі давно просили Xioami за новим реалізувати її і розробники компанії нарешті зробили це. Однак, варто зазначити, що на території Китаю голосовий помічник не буде працювати. Очевидно, що китайський виробник повернув цю функцію для інших фанатів компанії, і це величезний плюс для репутації Xiaomi.

В прошивці MIUI 10.2.1 повернули можливість швидкого запуску віртуального асистента. Тепер для цього треба затиснути кнопку живлення на 0.5 секунд, можна сміливо ставити запитання помічникові від Google.

Нова функція вимкнена за замовчуванням. Щоб включити її треба зайти в налаштування смартфона, знайти розділ “Кнопки і жести управління” і вибрати відповідний пункт.

Популярні новини зараз

Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження

Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади

Просто так до школи не пустять: встановлюють суворі правила – перевірятимуть усіх

Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро"

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft відреклася від Skype Classic. Варто відразу зазначити, що мова йде тільки про 8 версії популярного сервісу. Судячи з усього, компанія більше не бажає підтримувати актуальну версію додатків.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що співробітник Google успішно зламав iOS 12. Варто зазначити, що саме він відкрив вразливість, і повідомив про це в першу чергу Apple, щоб компанія виправила свої помилки. На це знадобилося всього лише місяць. У будь-якому разі, факт наявності уразливості вдарить по репутації компанії.

Знай.uа писав, що компанія Apple знову відправила на прилавки революційний iPhone. Звичайно ж, мова йде про iPhone X, який став першим смартфоном з вирізом на екрані, а також новою системою захисту FaceID. До речі, в цей раз девайс буде продаватися за ціною від 700 доларів, що не може не радувати.