В якому вигляді і з якими можливостями Apple представить темний режим на iOS 13, ми не дізнаємося до безпосереднього виходу операційки. Але ви можете поглянути на досить правдоподібний концепт дизайнера Maximos Angelakis, який раніше вже показував своє бачення гаджетів від яблучної корпорації.

Наближається реліз нової версії iOS з порядковим номером 13. Чуток про можливі функції, запланованих Apple, стає все більше. Одним з них стала інформація про появу нового темного режиму Dark Mode, який представлять навіть на Android вже навесні 2019 року. Темний режим дозволить знизити навантаження на очі при поганому освітленні, так що це однозначно корисна функція.

Перевага темного режиму в те, що користувач зможе застосовувати його вночі, не змінюючи додатково програми і не зменшуючи яскравість у налаштуваннях смартфона. Так, приміром, працює система на Apple Watch, де темний фон на OLED-дисплеї зливається з краями пристрою. Таким же чином темний режим буде зливатися з вирізом на дисплеї у нових iPhone.

У налаштуваннях передбачаються обидва режими: світлий і темний. Можливо, у мобільних пристроях, як і на Mac, ми побачимо перемикання світлого і темного режиму в залежності від часу доби.

Популярні новини зараз

Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження

Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft відреклася від Skype Classic. Варто відразу зазначити, що мова йде тільки про 8 версії популярного сервісу. Судячи з усього, компанія більше не бажає підтримувати актуальну версію додатків.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що співробітник Google успішно зламав iOS 12. Варто зазначити, що саме він відкрив вразливість, і повідомив про це в першу чергу Apple, щоб компанія виправила свої помилки. На це знадобилося всього лише місяць. У будь-якому разі, факт наявності уразливості вдарить по репутації компанії.

Знай.uа писав, що компанія Apple знову відправила на прилавки революційний iPhone. Звичайно ж, мова йде про iPhone X, який став першим смартфоном з вирізом на екрані, а також новою системою захисту FaceID. До речі, в цей раз девайс буде продаватися за ціною від 700 доларів, що не може не радувати.