Минулого тижня компанія Samsung порадувала своїх шанувальників в Індії, випустивши смартфони серії Galaxy M. Так, це бюджетні смартфони від корейського гіганта, однак, незабаром на цьому ринку будуть представлені три нові моделі Galaxy A, які отримають цікаві характеристики і порівняно доступні ціни. До того ж, їх зовнішній вигляд досить витончений, так що вони будуть виглядати набагато дорожче.

Так, в Індії очікується презентація смартфонів Galaxy A10, Galaxy A20 і Galaxy A30 модельного ряду 2019 року. Серед іншого варто відзначити огромній обїем акумуляторів на 4000 мАч. Це досить багато навіть для флагманських пристроїв. Що стосується ціни, то молодша модель серії Galaxy A10 надійде в продаж в Індії за ціною 8490 рупій (близько $118,5), що лише на 500 рупій (близько $7) перевищує вартість бюджетного пристрою Galaxy M10.

Як очікується, смартфони Samsung Galaxy A10, Galaxy A20 і Galaxy A30 надійдуть у продаж в кінці першого кварталу або початку другого кварталу. У будь-якому випадку, компанія дає користувачеві широкий вибір смартфонів, причому на будь-який смак. Подробиць про смартфонах серії A поки що немає, але флагманську начинку вони точно не отримають.

Популярні новини зараз

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft відреклася від Skype Classic. Варто відразу зазначити, що мова йде тільки про 8 версії популярного сервісу. Судячи з усього, компанія більше не бажає підтримувати актуальну версію додатків.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що співробітник Google успішно зламав iOS 12. Варто зазначити, що саме він відкрив вразливість, і повідомив про це в першу чергу Apple, щоб компанія виправила свої помилки. На це знадобилося всього лише місяць. У будь-якому разі, факт наявності уразливості вдарить по репутації компанії.

Знай.uа писав, що компанія Apple знову відправила на прилавки революційний iPhone. Звичайно ж, мова йде про iPhone X, який став першим смартфоном з вирізом на екрані, а також новою системою захисту FaceID. До речі, в цей раз девайс буде продаватися за ціною від 700 доларів, що не може не радувати.