Китайська компанія Vivo готує ще один смартфон з висувною фронтальною камерою — Vivo V15 Pro. Зараз у мережі з'явилося рекламне зображення новинки з його деякими характеристиками. Так, смартфон виглядає незвично, і навіть футуристично. Втім, нічого іншого від компанії очікувати не варто, адже компанія в 2018 році представила смартфон з двома екранами.

Згідно рендеру, смартфон отримає Super AMOLED-дисплей з підекранним сканером відбитків пальців. За роботу пристрою буде відповідати восьмиядерний процесор Snapdragon 675 в парі з 6 ГБ ОЗУ і 128 ГБ ПЗУ. Такий собі середнячок, і лідером по продуктивності він точно не стане. Однак, ціна буде цілком собі осудною, враховуючи непогану начинку і топову камеру.

Головною особливістю Vivo V15 Pro стане його висувна селфи-камера на 32 Мп і потрійна основна камера на 48 Мп + 8 Мп + 5 Мп. Імовірно, головний модуль Samsung GM1 або Sony IMX586.

Популярні новини зараз

Економічне бронювання не захистить: кого забере ТЦК

Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження

Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Показати ще

Вартість смартфона буде в районі $350. Його повинні анонсувати 15 лютого в Індії.

Нагадаємо, що корейська компанія Samsung запатентувала ігровий смартфон. Крім топової начинки, він отримає гнучкий корпус, який можна складати як книжку. Серед іншого, ціна девайс буде просто величезною, і інсайдери повідомляють, що вона перевалить за 1500 доларів. Подивимося, девайс з'явиться на прилавках, або це черговий непотрібний патент компанії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Роскомнагляд в черговий раз зганьбився після наїзду на Google. Повідомляється, що з-за порушень законів Росії Google зобов'язаний виплатити штраф. Однак, мова йде про суму в 500 тисяч рублів, що дуже мало для пошукача. Куди простіше заплатити невелику суму грошей, ніж дотримуватися законів Росії.

Знай.uа писав, що суд став на бік Apple в розглядах між яблучної корпорацією і Qualcomm. Нагадаємо, що продажі iPhone заборонили як в Китаї, так і в Німеччині. І все ж, суд відхилив кілька заяв про порушення чотирьох патентів. Схоже, що Apple скоро вирішить цю справу на свою користь.