Як стало відомо сьогодні, 29 січня 2019 року, американська корпорація Microsoft вирішила таємно і непомітно прибрати зі всіх комп'ютерів на базі операційної системи Windows 7 спеціальну функцію, яка тепер обмежує можливості користувачі даної версії ОС. Таким чином, Microsoft натякає користувачам, що пора переходити на нову версію, у якій буде підтримка від розробників.

Само собою, що така можливість, тобто відмова від даної можливості не зачепила саму нову та сучасну версію операційної системи Microsoft. Не можна не помітити, що саме Windows 7 заважає десятої “вінді” стати популярною, тому розробники почали “викурювати” з неї користувачів, обмежуючи функціональні можливості старого. Швидше за все, це лише початок впроваджень обмежень для користувачів старої версії ОС.

Не виключено, що вже незабаром користувачам Windows 7 заборонять, наприклад, встановлювати якісь сучасні програми, або користуватися іншими сучасними функціями. Варто нагадати, що користувачі купували цю версію ОС за реальні гроші з усіма функціями, і тепер їх обмежують.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Нагадаємо, що iPhone XS Max порівняли з топовим флагманом Galaxy S10+, який з'явиться на прилавках вже 20 лютого. Судячи по зовнішньому вигляді, дизайн Samsung набагато краще опрацьований, ніж дизайн хваленого iPhone XS Max. Приміром, у флагмані Samsung немає вирізу на екрані, а для подвійний фронтальної камери зробили просто два вирізи.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Honor відмовилася від створення гнучкого смартфона. Судячи з усього, компанія скептично ставиться до цих пристроїв, які повинні з'явитися на ринку вже в 2019 році. Немає сумнівів, що вони перевернуть ринок електроніки, адже пристрій вміщує в собі як смартфон, так і повноцінний планшет.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft вирішила обмежити функціонал користувачів Windows 7. Нагадаємо, що компанія більше не планує підтримувати цю версію ОС, і тепер намагається пересадити її користувачів на більш актуальну версію Windows.