Портал DxOMark, який спеціалізується на оцінці камер, почав тестування фронтальних камер популярних смартфонів. Результати випробувань публікуються на рівні з досягненнями основних камер і серед популярних девайсів вже з'явилися лідери.

Фахівці DxOMark повідомили, що при оцінці будуть застосовувати ті ж прийоми, що й для основних камер смартфонів, на основі кадрів, знятих в різних умовах.

На сайті вже опубліковано перші результати пілотного тестування фронтальних камер, і в ньому 12 моделей вже взяли участі, причому від різних виробників.

За результатами ряду випробувань в трійку лідерів впевнено увійшли Google Pixel 3, Samsung Galaxy Note 9 і Xiaomi Mi Mix 3, демонструючи приблизно однакові можливості зйомки. Втім, це цілком очевидно, адже Google Pixel, який має одинарну камеру зміг перевершити топові китайські смартфони, які мали різні об'єктиви. Перевагу йому дало добре налаштоване ПО, яке дозволяє робити якісні знімки навіть при поганому освітленні.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

В майбутньому тестування пройдуть і інші популярні пристрої, оцінки яких будуть опубліковані на сторінках порталу. Будемо сподіватися, що топові китайські смартфони теж будуть брати в цьому участь.

Нагадаємо, компанія Apple знову почала випускати легендарну версію iPhone і продавати їх все за 250 доларів. Це самий дешевий iPhone на ринку. Звичайно ж, це iPhone SE. Варто зазначити, що він має досить непоганий начинкою, при цьому все це вмістилося в корпусі всіма улюбленого iPhone 5S, які користується популярністю і по сей день.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ексклюзивна функція iPhone стала доступною і для Android-юзерів. Відзначається, що тепер і на Android є додаток, який дозволяє відстежувати час використання свого смартфона, додатків, і так далі. Це дозволить організовувати свій день краще.

Знай.uа писав, що смартфон Samsung Galaxy S10 неприємно здивував користувачів. Наголошується, що ціна за новинку буде сягати аж 50 тисяч гривень, що точно не сподобається користувачам. У будь-якому випадку, модифікацій буде кілька, і найдешевша з них буде на прилавках з цінником в 26 тисяч гривень, що теж чимало.