На початку вересня 2018 року на полиці магазинів по всьому світу надійшов флагманський смартфон Samsung Galaxy Note 9, який вважається одним з кращих на ринку телефонів. До того ж, він вважається головним конкурентів сучасних iPhone, які мають практично ідентичні характеристики, але при цьому величезну ціну. На старті продажів в Україні цей апарат в офіційних торгових точках оцінили в 28240 грн., а з 1 січня він став коштувати ще більше – 28844грн. На щастя, все далеко не так погано.

Проте, деякі магазини готові позбутися від смартфона, продавши його всього за 19 тисяч гривень. Це дивно, адже смартфон впав в ціні практично на 10 тисяч гривень. Для всіх тих, хто давно хотів придбати апарат, але не мали можливості з-за величезної ціни, це відмінна новина. При цьому, покупцям на вибір пропонують чорний, синій, мідний забарвлення, кожен з яких виглядає дуже ефектно і стильно. Падіння ціни зумовлено величезною конкуренцією, адже Huawei і Xiaomi не стоять на місці, і продовжують випускати потужні смартфони за копійки.

Нагадаємо, що хакери винайшли нову систему злому для гаджетів від Apple. Повідомляється, що зловмисники тепер можуть дзвонити власникам iPhone від імені служби підтримки, номер якої у них записаний в книжці. За допомогою простого обману вони можуть отримати особисті дані користувачів. І хоча яблучна корпорація поки не знайшла спосіб, як усунути цю прогалину у захисті, але варто все попередити, що Apple ніколи не зажадає особисті дані користувачів.

Популярні новини зараз

"Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок

Економічне бронювання не захистить: кого забере ТЦК

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження

Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Apple вирішила скоротити виробництво смартфонів ще на 10 відсотків. Повідомляється, що продажі смартфонів компанії падають, на відміну від їх ціни, яка залишається незмінною. Судячи з усього, заборони на продажі смартфонів у Китаї та німеччині вплинули на загальний капітал компанії.

Знай.uа писав, що в мережі показали рендери нового iPhone XI, який може отримати незвичайну камеру. З особливостей варто відзначити розташування об'єктивів основної камери у формі квадрата, а також деякі інші зміни.