9 січня 2019 року, відбувся реліз нової версії WhatsApp для Android. В нього додали нову функцію захисту, який зобов'язаний використовувати кожна людина. Справа в тому, що компанія Facebook вирішила зробити WhatsApp більш безпечним і захищеним. Тепер користувачі зможуть убезпечити листування від проникнення хакерів, і злодіїв. Тепер можна ставити сканер відбитків пальців на будь-яку з листувань.

Нововведення вже доступно всім бажаючим в бета-версії WhatsApp з номером збірки 2.19.3, яка зараз доступна для гаджетів на базі Android. Включити або відключити захист за допомогою біометричних даних можна буде у налаштуваннях, тобто користувачі зможуть самостійно вирішити вирішити, чи потрібно це. Однак, для використання цієї функції необхідно мати смартфон зі сканером відбитків пальців. У будь-якому випадку, практично всі сучасні смартфони мають таку функцію, так що переживати нема чого.

Нова можливість повинна захистити особисте листування користувачів, які з якихось причин не використовують захист за допомогою пароля всього телефону. Навіть якщо зловмисник отримає доступ до вашого пристрою, він не зможе проникнути в переписку, яку ви убезпечили сканером.

Популярні новини зараз

Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну

"Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок

Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

Показати ще

Нагадаємо, що хакери винайшли нову систему злому для гаджетів від Apple. Повідомляється, що зловмисники тепер можуть дзвонити власникам iPhone від імені служби підтримки, номер якої у них записаний в книжці. За допомогою простого обману вони можуть отримати особисті дані користувачів. І хоча яблучна корпорація поки не знайшла спосіб, як усунути цю прогалину у захисті, але варто все попередити, що Apple ніколи не зажадає особисті дані користувачів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Apple вирішила скоротити виробництво смартфонів ще на 10 відсотків. Повідомляється, що продажі смартфонів компанії падають, на відміну від їх ціни, яка залишається незмінною. Судячи з усього, заборони на продажі смартфонів у Китаї та німеччині вплинули на загальний капітал компанії.

Знай.uа писав, що в мережі показали рендери нового iPhone XI, який може отримати незвичайну камеру. З особливостей варто відзначити розташування об'єктивів основної камери у формі квадрата, а також деякі інші зміни.