За минулий 2018 рік на ринок вийшло багато нових моделей мобільних пристроїв, у тому числі топового рівня. Серед них був і Xiaomi 8 Mi, який оснащений за останнім словом техніки. Однак, популярним в Україні він так і не зміг стати, так як ціна за девайс була досить великою, і далеко не кожен міг його собі дозволити.

На щастя, з моменту появи Xiaomi Mi 8 у продажу на території України пройшло вже більше трьох місяців, за які даний смартфон топового рівня нищівно сильно впав в ціні. Нагадаємо, що з моменту продажу, його вартість була 12 тисяч гривень. Тепер же все змінилося, і девайс доступний всього за 9 тисяч гривень. Погодьтеся, знижка в кілька тисяч - приємний бонус до телефону.

Само собою, що мова йде про класичною версією мобільного пристрою, яка може похвалитися 6 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам'яті, але і цього більш ніж достатньо для плавної роботи пристрою з улюбленими додатками.

Популярні новини зараз

Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів

"Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок

Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Що стосується інших характеристик, девайс може похвалитися 6,21-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2248 на 1080 пікселів (FHD +), восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, а також непоганою камерою. Не дарма ж його вважали флагманським пристроєм.

Нагадаємо, що хакери винайшли нову систему злому для гаджетів від Apple. Повідомляється, що зловмисники тепер можуть дзвонити власникам iPhone від імені служби підтримки, номер якої у них записаний в книжці. За допомогою простого обману вони можуть отримати особисті дані користувачів. І хоча яблучна корпорація поки не знайшла спосіб, як усунути цю прогалину у захисті, але варто все попередити, що Apple ніколи не зажадає особисті дані користувачів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Apple вирішила скоротити виробництво смартфонів ще на 10 відсотків. Повідомляється, що продажі смартфонів компанії падають, на відміну від їх ціни, яка залишається незмінною. Судячи з усього, заборони на продажі смартфонів у Китаї та німеччині вплинули на загальний капітал компанії.

Знай.uа писав, що в мережі показали рендери нового iPhone XI, який може отримати незвичайну камеру. З особливостей варто відзначити розташування об'єктивів основної камери у формі квадрата, а також деякі інші зміни.