На міжнародній виставці CES 2019 компанія Dell представила нові моделі ігрових ноутбуків. Серед новинок є пристрої середнього цінового сегмента серій G5 та G7, а також топова модель Alienware, компоненти якої можна буде покращувати, або ж просто оновлювати.

Dell G7 15 і G5 15 – це 15-дюймові ігрові моделі в корпусах чорного кольору. Серед іншого варто відзначити, що дисплеї здатні відображати картинку в 4K-форматі, чого не скажеш про деяких сучасних іграх.

Dell G7 17, як і випливає з назви, має 17-дюймовий дисплей. "Серцем" ноутбука в топової конфігурації став продуктивний Intel Core i9 в тандемі з графічним адаптером NVIDIA GeForce RTX 2080. Так, відеокарта теж на рівні, як і процесор.

Популярні новини зараз

Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Одна версія продається за ціною в 1000 доларів, а ось за другу доведеться заплатити 1100 доларів.

Одночасно компанія представила і нову флагманську модель серію під назвою Alienware Area-51m. Крім топової залізної начинки, ноутбук примітний можливістю модернізації комплектуючих.

До того ж, девайс володіє величезним об'ємом оперативної пам'яті - аж 64 гб. Але і ціна теж буде просто величезною.

У продаж флагманський ігровий ноутбук надійде 21 січня, ціна новинки буде оголошена пізніше.

Нагадаємо, що хакери винайшли нову систему злому для гаджетів від Apple. Повідомляється, що зловмисники тепер можуть дзвонити власникам iPhone від імені служби підтримки, номер якої у них записаний в книжці. За допомогою простого обману вони можуть отримати особисті дані користувачів. І хоча яблучна корпорація поки не знайшла спосіб, як усунути цю прогалину у захисті, але варто все попередити, що Apple ніколи не зажадає особисті дані користувачів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Apple вирішила скоротити виробництво смартфонів ще на 10 відсотків. Повідомляється, що продажі смартфонів компанії падають, на відміну від їх ціни, яка залишається незмінною. Судячи з усього, заборони на продажі смартфонів у Китаї та німеччині вплинули на загальний капітал компанії.

Знай.uа писав, що в мережі показали рендери нового iPhone XI, який може отримати незвичайну камеру. З особливостей варто відзначити розташування об'єктивів основної камери у формі квадрата, а також деякі інші зміни.