Інсайдери запевняють, що в найближчі три місяці кількість випущених iPhone скоротиться на 10%. Apple вже звернулася до своїх партнерів з проханням скоротити виробництво, пише The Next Web з посиланням на джерела в Японії. Судячи з усього, удар від Китаю, а також заборони на продажу iPhone в Німеччині сильно позначився на продаж смартфонів компанії.

минулого тижня генеральний директор Apple Тім Кук відправив інвесторам лист, в якому заявив, що компанія очікує втратити $9 млрд у першому кварталі 2019 року. Тепер, згідно зі звітом Nikkei, компанія з Купертіно скорочує виробництво нових iPhone на 10 відсотків у поточному кварталі, що безсумнівно позначиться і на виручки корпорації. Не виключено, що і ціна на девайси може впасти, раз вже х ніхто не купує.

У звіті говориться, що Apple попросила своїх постачальників скоротити виробництво своїх флагманських моделей ще в минулому місяці, перш ніж вона випустила попередження про зниження доходів. До речі, варто нагадати, що акції яблучної корпорації впали на 12 відсотків, і це один з найсильніших ударів для компанії за останні кілька років.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Нагадаємо, що в 2017 році корпорація Apple показала світові нову систему захисту смартфонів. Вона здатна розпізнавати обличчя, і розблокувати систему, якщо перед смартфоном власник. Як виявилося, хакер зумів обійти захист, і навіть показати цю хитрість на хакерському заході. Однак, в останній момент передумав. Мабуть, яблучна корпорація все ж таки переконала його розкривати секрет компанії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що яблучна корпорація Apple розповіла, чому нові iPad Pro за 40 тисяч гривень є погнутими. Нагадаємо, що компанія не визнала це помилкою, і ніхто повертати гроші за це не буде. Як виявилося, компанія повідомила, що це норма, і наявність вигнутого корпусу зустрічається тільки у LTE-версії, так як при установці додаткових чіпів відбувається вигин.

Знай.uа писав, що корейська корпорація Samsung запатентувала смартфон, який можна розділити надвоє. І це не гнучкий смартфон, як можна було подумати. Обидва екрану розділяються, і вони можуть функціонувати окремо.