В Україні продається смартфон Mi A2 за ціною 7999 грн., тобто велику суму грошей, і за смартфон віддати такі гроші готовий далеко не кожен. Проте, настав час приємних знижок, які зроблять девайс трохи доступнішими для українців.

Компанія Xiaomi випускає нові моделі смартфонів мало не кожен день, так що цей девайс встиг трохи застаріти. Саме тому його можна придбати за ціною 6249 грн.

Виходить, що всього за кілька місяців Xiaomi Mi A2 став дешевше приблизно на 1000 грн. На вибір покупців пропонують тільки рожеве забарвлення, але вона досить красива. Ну, або ж її можна вміло закрити чохлом, і нічого не буде видавати гламурний колір пристрою. Дане мобільний пристрій є точним клоном телефону Mi 6X для китайського ринку, який працює на базі прошивки MIUI і не входить в модельний ряд Android One.

Популярні новини зараз

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Що стосується основних характеристик, девайс може похвалитися 5,99-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 2160 на 1080 пікселів (FHD +), восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 660 з тактовою частотою 2,2 ГГц, графікою Adreno 512, 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам'яті, подвійний основний (12 Мп + 20 Мп) і 20 Мп фронтальною камерами, роз'ємами USB Type-C і 3,5 мм для навушників, а також акумуляторною батареєю ємністю 3000 маг з підтримкою швидкої зарядки Quick Charge 3.0. Загалом, такий собі середнячок, а за такі гроші він дуже вигідна покупка.

Нагадаємо, що в 2017 році корпорація Apple показала світові нову систему захисту смартфонів. Вона здатна розпізнавати обличчя, і розблокувати систему, якщо перед смартфоном власник. Як виявилося, хакер зумів обійти захист, і навіть показати цю хитрість на хакерському заході. Однак, в останній момент передумав. Мабуть, яблучна корпорація все ж таки переконала його розкривати секрет компанії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що яблучна корпорація Apple розповіла, чому нові iPad Pro за 40 тисяч гривень є погнутими. Нагадаємо, що компанія не визнала це помилкою, і ніхто повертати гроші за це не буде. Як виявилося, компанія повідомила, що це норма, і наявність вигнутого корпусу зустрічається тільки у LTE-версії, так як при установці додаткових чіпів відбувається вигин.

Знай.uа писав, що корейська корпорація Samsung запатентувала смартфон, який можна розділити надвоє. І це не гнучкий смартфон, як можна було подумати. Обидва екрану розділяються, і вони можуть функціонувати окремо.