Популярний інсайдер OnLeaks спільно з індійським виданням Digit.in створив концепт-рендери iPhone 2019. Так, цей інсайдер показав більш правдоподібний девайс, який дійсно може з'явитися на прилавках.

Відповідно до джерела, новинка отримає назву iPhone XI (11). Рендери зроблені на основі раннього прототипу, тому не факт, що фінальна версія смартфона буде саме такий. До того ж, яблучна корпорація дуже любить дивувати публіку, представляючи девайси, про яких не знали навіть перевірені інсайдери. Проте, варто звернути увагу на те, що ми маємо на сьогоднішній день.

На зображеннях показано, що девайс оснастять скляній задньою панеллю і потрійний основною камерою з LED-спалахом. Імовірно, перший модуль — стандартний, другий — телевик, а ось третій — сенсор глибини з підтримкою Time of Flight (ToF). Подібна технологія вже є в смартфонах Oppo R17 Pro і Honor V20, камери який вважаються кращими в світі. Однак, з-за камери ціна на девайс істотно збільшиться.

Популярні новини зараз

Росія готує нові обстріли: цілитимуться по ядерних об'єктах України

Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання

Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів

Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці

Показати ще

Новинку повинні показати восени, як і всі попередні моделі iPhone.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила новий девайс, який порадує всіх користувачів смартфонів. Девайс є і бездротовим зарядним пристроєм, і зовнішнім акумулятором одночасно, що дозволить забути про розетці раз і назавжди. За новинку доведеться заплатити близько 23 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що акції корпорації Facebook закрилися вартістю 131 долар. Зазначається, що через зниження вартості, компанія втратила 25% свого капіталу. Немає сумнівів, що 2018 рік був чи не найгіршим серед всіх. І це цілком логічно, враховуючи, що компанія потрапляла у скандали з витоком даних сотень мільйонів користувачів, викликавши загальне недовіру до себе.

Знай.uа писав, що нові смартфони від LG отримають незвичайну функцію. Варто відзначити, що смартфони позбудуться динаміків, а звук буде відтворювати їх дисплей. Це перші в світі смартфони з такою технологією.