Сьогодні вранці корпорація Nvidia явила світу наймолодшу відеокарту на архітектурі Тьюринга — GeForce RTX 2060. Як і передбачалося, у основі прискорювача лежить урізана версія 12-нм графічного чіпа TU106, повноцінний варіант якого знаком адаптера GeForce RTX 2070. Немає сумнівів, що відеокарта здатна відображати всі сучасні ігри та інші проекти на максимальних налаштуваннях графіки. Однак за це доведеться заплатити, і причому чимало.

В арсеналі відеокарти GeForce RTX 2060 є 1920 ядер CUDA, 240 тензорних і 30 RT-ядер, а також 120 блоків TMU і 48 ROP. Графічний процесор функціонує на швидкості від 1365 до 1680 МГц у boost-режимі. Якщо вам нічого не говорять ці цифри, можна сказати , що топова відеокарта, і кожен геймер захоче придбати її.

Модифікація еталонного дизайну Founders Edition оснащена двовентиляторним кулером, що нагадує ЗІ старших карт, характеризується номінальним TDP в 160 Вт і має 8-контактний роз'єм додаткового живлення.

Популярні новини зараз

Росія готує нові обстріли: цілитимуться по ядерних об'єктах України

Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання

Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня

Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть

Показати ще

У продаж GeForce RTX 2060 надійде 15 січня, рекомендована ціна відеокарти становить 350 доларів. Ціна досить велика, але за комфортну гру геймери готові заплатити будь-які гроші.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила новий девайс, який порадує всіх користувачів смартфонів. Девайс є і бездротовим зарядним пристроєм, і зовнішнім акумулятором одночасно, що дозволить забути про розетці раз і назавжди. За новинку доведеться заплатити близько 23 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що акції корпорації Facebook закрилися вартістю 131 долар. Зазначається, що через зниження вартості, компанія втратила 25% свого капіталу. Немає сумнівів, що 2018 рік був чи не найгіршим серед всіх. І це цілком логічно, враховуючи, що компанія потрапляла у скандали з витоком даних сотень мільйонів користувачів, викликавши загальне недовіру до себе.

Знай.uа писав, що нові смартфони від LG отримають незвичайну функцію. Варто відзначити, що смартфони позбудуться динаміків, а звук буде відтворювати їх дисплей. Це перші в світі смартфони з такою технологією.