Розробники популярного тестового додатку AnTuTu опублікували свіжий рейтинг найшвидших пристроїв, що працюють під управлінням мобільної операційної системи iOS, який був складений за підсумками грудня 2018 року. Втім, рейтинг не стане сюрпризом для тих, хто стежить за всіма новинками серед пристроїв яблучної корпорації.

Перші два місця з величезним відривом від своїх молодших колег займають нові планшети iPad Pro 2018 з екранами діагоналлю 11 і 12,9 дюйма відповідно. Їх середні результати становлять понад 555 тис. балів. Так, показники просто шокують, але і ціна за девайси теж далеко не бюджетна.

iPhone XS і iPhone XS Max займають третє і четверте місця відповідно, набираючи в середньому по 355 тис. очок і більше. П'яте місце зайняв iPhone XR, відставання якого від старших побратимів виявилося незначним. Проте, тут теж нічого дивного, адже начинка у пристроїв однакова.

Популярні новини зараз

Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання

Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці

Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Нижче слідують 10-дюймовий iPad Pro і iPad Pro другого покоління з екраном діагоналлю 12,9 дюйма, а замикають десятку моделі 2017 року, а саме iPhone X, iPhone 8 Plus і iPhone 8. Звичайно ж, більш старі пристрої не потрапили в список, адже iPhone 7 вже більше 3 років, а це великий термін для смартфонів на сьогоднішній день.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила новий девайс, який порадує всіх користувачів смартфонів. Девайс є і бездротовим зарядним пристроєм, і зовнішнім акумулятором одночасно, що дозволить забути про розетці раз і назавжди. За новинку доведеться заплатити близько 23 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що акції корпорації Facebook закрилися вартістю 131 долар. Зазначається, що через зниження вартості, компанія втратила 25% свого капіталу. Немає сумнівів, що 2018 рік був чи не найгіршим серед всіх. І це цілком логічно, враховуючи, що компанія потрапляла у скандали з витоком даних сотень мільйонів користувачів, викликавши загальне недовіру до себе.

Знай.uа писав, що нові смартфони від LG отримають незвичайну функцію. Варто відзначити, що смартфони позбудуться динаміків, а звук буде відтворювати їх дисплей. Це перші в світі смартфони з такою технологією.