Виділення лінійки Redmi в окремий бренд певною мірою розв'язує компанії Xiaomi руки. Раніше компанія позиціонувала цю лінійку як бюджетні девайси, які доступні всім. Тепер же, окрема компанія може створювати флагмани, чим займеться в найближчі роки.

На сторінці в Twitter одного з інсайдерів з'явився скріншот з листування з вказівками глави Xiaomi, що стосуються нового смартфона Redmi. Інсайдери повідомляють, що один зі смартфонів буде точно побудований на SoC Qualcomm Snapdragon 845. Причому, з якоїсь причини, продуктивність порівнюється з SoC Snapdragon 625. Бути може, інша начинка буде не такою вже й гарною, щоб зберегти бюджетний цінник? Чи Не з тієї ж причини, що новинка прийде на зміну моделі на Snapdragon 625?

З листа випливає, що новинка отримає привабливий дизайн з зменшеними рамками і вбудований дисплей сканер відбитків пальців, підтримку швидкої зарядки потужністю 18 Вт, NFC, порт Type-C і стандартний роз'єм для навушників. такий собі непоганий девайс, які має в собі всі тренди 2018 року, серед яких і сканер, який вбудований під сам дисплей.

Популярні новини зараз

Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Залишається тільки чекати нових витоків, або ж самої презентації, тому що найближчий анонс смартфона Redmi відбудеться вже 10 січня, і чекати залишилося недовго.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила новий девайс, який порадує всіх користувачів смартфонів. Девайс є і бездротовим зарядним пристроєм, і зовнішнім акумулятором одночасно, що дозволить забути про розетці раз і назавжди. За новинку доведеться заплатити близько 23 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що акції корпорації Facebook закрилися вартістю 131 долар. Зазначається, що через зниження вартості, компанія втратила 25% свого капіталу. Немає сумнівів, що 2018 рік був чи не найгіршим серед всіх. І це цілком логічно, враховуючи, що компанія потрапляла у скандали з витоком даних сотень мільйонів користувачів, викликавши загальне недовіру до себе.

Знай.uа писав, що нові смартфони від LG отримають незвичайну функцію. Варто відзначити, що смартфони позбудуться динаміків, а звук буде відтворювати їх дисплей. Це перші в світі смартфони з такою технологією.