Загадкова операційна система Fuchsia від Google продовжує збирати навколо себе все більше чуток. Тепер користувачі точно знають, що Android прийшов кінець, адже замість нього з'явилася абсолютно нова ОС. Нову інформацію з ОС виявили в її програмному коді і вона натякає на те, що Fuchsia буде підтримувати Android-додатки. Досить незвично, але це буде тільки плюс розробникам, адже користувачі зможуть використовувати їх улюблені програми. які раніше запускалися на Android-смартфонах.

У грудні 2018 року виявили два сховища Fuchsia OS, які пов'язані з Android Open Source Project (AOSP). Довгий час у них не знаходили жодної корисної інформації, але тепер в одному помітили файл readme. У ньому йдеться про те, що Android-додатки зможуть працювати на пристроях з Fuchsia. Не виключено, що і навіть прогрес в іграх може синхронізуватися між пристроями, що дуже порадує геймерів.

Раніше з'явилася інформація, що Google збирається повністю відмовитися від Android на користь Fuchsia протягом найближчих п'яти років. Ця система розробляється з нуля пошуковим гігантом без використання Linux і Java і зможе легко адаптуватися до екранів різних розмірів. Сподіваємося, що і під смартфони з вирізом на екрані ОС може підібрати оптимальне рішення.

Популярні новини зараз

Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила новий девайс, який порадує всіх користувачів смартфонів. Девайс є і бездротовим зарядним пристроєм, і зовнішнім акумулятором одночасно, що дозволить забути про розетці раз і назавжди. За новинку доведеться заплатити близько 23 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що акції корпорації Facebook закрилися вартістю 131 долар. Зазначається, що через зниження вартості, компанія втратила 25% свого капіталу. Немає сумнівів, що 2018 рік був чи не найгіршим серед всіх. І це цілком логічно, враховуючи, що компанія потрапляла у скандали з витоком даних сотень мільйонів користувачів, викликавши загальне недовіру до себе.

Знай.uа писав, що нові смартфони від LG отримають незвичайну функцію. Варто відзначити, що смартфони позбудуться динаміків, а звук буде відтворювати їх дисплей. Це перші в світі смартфони з такою технологією.