Майбутній флагманський смартфон від компанії HMG Global - Nokia 9 PureView вийде в продаж на європейському ринку за ціною від 749 євро. Досить дорого, як для смартфона з незвичайною камерою. Однак, чи буде вона фотографувати краще своїх конкурентів - невідомо. так що користувачі не особливо поспішають віддавати свої гроші за просто красивий смартфон.

Згідно з новими звітами, Nokia 9 PureView буде представлений в кінці січня, перед виставкою MWC 2019.

Інший джерело запевняє, що майбутній флагманський смартфон Nokia "буде спочатку запущений на європейському ринку. Ціна телефону складе 749 євро (приблизно $851) і 799 євро (близько $908) в залежності від ринку". У будь-якому випадку, ціна за девайс досить величезна, так що варто спочатку дізнатися оцінки експертів, які першими отримають на руки даний апарат.

Nokia 9 PureView повинен отримати однокристальну систему Snapdragon 845, екраном діагоналлю 5,99 дюйма, 6 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої флеш-пам'яті. Так, флагман отримає топові характеристики, але поки апарат з'явиться на ринку, на прилавках з'являться смартфони з більш сучасною начинкою, які будуть працювати трохи швидше.

Популярні новини зараз

Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів

"Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок

Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн

Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку

Показати ще

Це також може бути перший смартфон Nokia, оснащений сканером відбитків пальців на екрані. Очікується, що телефон буде працювати від батареї ємністю 4150 маг, яка може підтримувати бездротову зарядку. Об'єму акумулятора вистачить на весь день інтенсивної роботи.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала новорічні подарунки для любителів ретро-стилю. Повідомляється, що китайський виробник планує випустити комплект нових гаджетів за доступною ціною. Серед іншого, в ньому є механічна клавіатура, мишка, лампа, і навіть калькулятор. Коштує все це близько 8 тисяч гривень, але компанія не планує продавати цей набір поза території Китаю.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що нова платформа Epic Games Store покладе край монополізму Google. Не секрет, що від Google Play Market бере близько 30 відсотків доходу розробників собі. Деякі вважають, що це занадто багато, і корпорація добра користується своїм становище. Однак, сервіс Epic Games Store покладе цьому край. Замість 30 відсотків, він буде брати лише 12, що безсумнівно переманить розробників і виробників додатків до себе.

Знай.uа писав, що експерти назвали найпопулярніший в світі iPhone. На диво, мова йде не про новинки iPhone XS Max і XS. Мова йде про старої моделі, яка підкорила серця користувачів.