Аналітики Localytics підрахували, які айфони є найпопулярнішими серед фанатів Apple. На першому місці виявився флагман 2016 року, трохи нижче розташувалися 6s і X. Сумарна частка нових девайсів Apple поки не перевищує 10%. Однак, це і не дивно. Адже застарілі моделі сильно падають в ціні, а от нові мають занадто великий цінник, який і зменшує продажу цих самих флагманів.

Найпопулярнішим айфоном, iPhone 7, користуються 15,91% фанатів Apple. Це досить багато, враховуючи, що багато хто не хоче відмовлятися від більш старих моделей. Цікаво, що в парі з 7 Plus (частка 10,54%) смартфони дворічної давності складають чверть від усіх активованих iPhone в світі.

Найпопулярніший смартфон Apple – iPhone 5, його частка складає всього 0,44%. Але це і зрозуміло, адже він не здатний працювати швидко і якісно в сьогоднішніх умовах. Старше “п'ятірки” телефонів в топі немає. Найпоширеніший айфон серед нових пристроїв – XS Max (3,15%). Він виграє у базового флагмана XS, який отримав частку 2,33%.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Нагадаємо, що китайська компанія Huawei заробила близько 100 мільярдів доларів за 2018 рік. На сьогоднішній день це чи не рекорд. Ці цифри звучать несподівано, адже девайси компанії заборонили на всій території США, так як уряд Штатів не довіряє китайській техніці, підозрюючи її в можливості шпигунства.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple випустила нову рекламу iPhone XR. Так, яблучна корпорація вміє дивувати, і в самому ролику було знято величезну кількість людей в різнокольорових костюмах. Судячи з усього, продажі iPhone XR йдуть не так добре, як хотілося б Apple.

Знай.uа писав, що експерти назвали дату смерті Sony PlayStation 4. Варто нагадати, що консоль вже застаріла, і виробники не можуть вичавити з неї красиву картинку, обмежуючись технічними можливостями пристрою. Так і геймери тепер не можуть насолодитися красивою картинкою. Судячи з усього консоль стане непотрібною вже у 2026 році, як раз через 13 років після виходу консолі на прилавках.