Компанія ZeniMax, яка володіє видавцем і розробником Bethesda, подала заявку на новий товарний знак. Судячи з усього, компанія готується до розробки нової гри. Будемо сподіватися, що вона виявиться не такою провальною, як Fallout 76, яка знищила репутацію компанії за кілька місяців. І хоча попередні ігри були культовими, ця гра нанесла важкий удар по репутації компанії, показавши її з іншого боку.

Deathloop з'явилася в Бюро по патентах і товарних знаків США ще 26 грудня 2018 року, але GameSpot помітили заявку тільки зараз. На жаль, в описі не сказано про сеттінге і геймплеї, але, схоже, гра вийде на мобільні платформи. Цілком можливо, що ігри будуть в сеттінге постапокаліптичного світу, як і Fallout.

У відеоіграх “death loop” — ситуація, в якій гра зберігається перед смертю персонажа, так що після відродження він знову гине і не може рухатися далі. Можливо, що Bethesda готує хардкорную аркаду для смартфонів або ж це буде «рогалик», в якому складність завищена, а після смерті гравець починає все спочатку. У той же час цю торговельну марку можуть так і не використовувати.

Популярні новини зараз

Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання

Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів

Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Показати ще

Нагадаємо, що китайська компанія Huawei заробила близько 100 мільярдів доларів за 2018 рік. На сьогоднішній день це чи не рекорд. Ці цифри звучать несподівано, адже девайси компанії заборонили на всій території США, так як уряд Штатів не довіряє китайській техніці, підозрюючи її в можливості шпигунства.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple випустила нову рекламу iPhone XR. Так, яблучна корпорація вміє дивувати, і в самому ролику було знято величезну кількість людей в різнокольорових костюмах. Судячи з усього, продажі iPhone XR йдуть не так добре, як хотілося б Apple.

Знай.uа писав, що експерти назвали дату смерті Sony PlayStation 4. Варто нагадати, що консоль вже застаріла, і виробники не можуть вичавити з неї красиву картинку, обмежуючись технічними можливостями пристрою. Так і геймери тепер не можуть насолодитися красивою картинкою. Судячи з усього консоль стане непотрібною вже у 2026 році, як раз через 13 років після виходу консолі на прилавках.