Падіння попиту на 3D-карти з боку здобувачів криптовалют вже призвело до зниження вартості акцій компанії Nvidia більш ніж на 50% відносно максимального значення, досягнутого в 2018 році. Однак, компанію чекає ще один удар. Каліфорнійська юридична фірма Schall Law, впевнена, що Nvidia ввела акціонерів в оману, і готує проти неї колективний позов. Бажаючих приєднатися до позову закликають зробити це до 19 лютого.

За словами Schall Law, компанія Nvidia збрехала, повідомивши, що здатна контролювати ринок криптовалют, і підлаштовуватися під нього. Судячи з усього, їх обман розкрили, і тепер компанія відповість перед судом. Більше того, компанія Nvidia запевняла, що будь-яке зниження попиту на її GPU з боку здобувачів кріптовалюти не зробить негативного впливу на бізнес компанії з-за високого попиту на GPU з боку ігрового ринку.

Як показала практика, ці публічні заяви виявилися безпідставними, і крім майнер криптовалют відеокартами практично ніхто не цікавився. І це не дивно, адже популярність ПК падають, адже ноутбуки вже досить потужні, щоб скласти конкуренцію громіздким комп'ютерів. На думку Schall Law, постраждалі інвестори мають право розраховувати на компенсацію втрат.

Популярні новини зараз

Здеруть не лише за комуналку: українцям встановили додаткову плату за житло

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн

Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку

Показати ще

Нагадаємо, що китайська компанія Huawei заробила близько 100 мільярдів доларів за 2018 рік. На сьогоднішній день це чи не рекорд. Ці цифри звучать несподівано, адже девайси компанії заборонили на всій території США, так як уряд Штатів не довіряє китайській техніці, підозрюючи її в можливості шпигунства.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple випустила нову рекламу iPhone XR. Так, яблучна корпорація вміє дивувати, і в самому ролику було знято величезну кількість людей в різнокольорових костюмах. Судячи з усього, продажі iPhone XR йдуть не так добре, як хотілося б Apple.

Знай.uа писав, що експерти назвали дату смерті Sony PlayStation 4. Варто нагадати, що консоль вже застаріла, і виробники не можуть вичавити з неї красиву картинку, обмежуючись технічними можливостями пристрою. Так і геймери тепер не можуть насолодитися красивою картинкою. Судячи з усього консоль стане непотрібною вже у 2026 році, як раз через 13 років після виходу консолі на прилавках.