Згідно з опублікованими даними, смартфон Samsung Galaxy M10 має модельний номер SM-M105, під яким він і буде продаватися по всьому світу. Девайс представлять вже взимку 2019 року, і він стане бюджетним девайсом від корейського гіганта. Телефон має 6,02-дюймовий Super AMOLED екран з роздільною здатністю HD (720p), а також процесор Exynos 7870, доповнений 3 ГБ оперативної і 16/32 ГБ постійної пам'яті. Так, характеристики не топові, але ціна точно підкупить величезна кількість користувачів.

В іншому, апарат має підтримку 4G VoLTE, а також модулі зв'язку Wi-Fi 802.11 n і Bluetooth 4.2 LE. На тильній частині Samsung Galaxy M10 користувачів чекає одинарна 13 Мп камера, тоді як на лицьовій – 5 Мп. Так, на камеру сподіватися не варто, але в умілих руках навіть така камера зможе робити якісні знімки. Сканер відбитків пальців виявиться розташований під камерою на задній частині мобільного пристрою. Ємність акумулятора складе 3400 маг, причому він може отримати підтримку швидкої зарядки Fast Charge. Середні характеристики для звичайного телефону. Саме так і компанія позиціонує свою лінійку Samsung M на ринку. Така собі непогана конкуренція Xiaomi і Huawei.

Нагадаємо, що популярний месенджер WhatsApp залишиться без мільйонів користувачів. Як виявилося, компанія більше не буде підтримувати старі телефони. І хоча це здається не такою вже й вагомою втратою, варто зазначити, що у світі зареєстровано близько 1.5 мільярда старих пристроїв, так що месенджер відчує цю втрату аудиторії.

Популярні новини зараз

Росія готує нові обстріли: цілитимуться по ядерних об'єктах України

Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання

Здеруть не лише за комуналку: українцям встановили додаткову плату за житло

"Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок

Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що смартфони навчили обманювати людський слух. Тепер топові флагмани, які вийдуть в 2019 обзаведуться системою, яка зможе обманювати слух людини. За рахунок цього, самі динаміки будуть грати тихіше, але для вух користувача вони будуть грати набагато голосніше. Така собі хитрість, яку навряд чи перевершать в найближчі кілька років.

Знай.uа писав, що Motorola представить новий смартфон. До речі, він не буде топовим, так що і ціна теж буде набагато менше, якщо порівнювати з попередніми моделями. Сам смартфон отримає металевий корпус, а також скляне покриття, що натякає на бездротову зарядку.