Nvidia навчила нейромережа генерувати людські обличчя, не відрізнити від реальних людей. Алгоритм створює тисячі варіантів, змінюючи дрібні деталі, а також працює з котами і машинами. Досить неоднозначний сервіс. Наприклад, з його допомогою шахраї зможуть створювати фейкові акаунти неіснуючих людей, при цьому прикидаючись іншою особистістю.

Доволі моторошно дивитися на особи, створені за допомогою нейромережі і усвідомлювати, що їх не існує. Сама нейромережа вчилася створювати такі особи на основі бібліотеки осіб існуючих людей. Не виключено, що в майбутньому кожен бажаючий зможе вибирати певні параметри при створенні особи людини.

Не виключено, що функціонал нейромережі не обмежитися лише особами, і сервіс зможе створювати людей в повний зріст, враховуючи їх параметри, такі як зріст, вага, вік, а також одяг.

Нагадаємо, що китайська компанія Xiaomi планує випустити новий смартфон, який стане першим смартфоном в лінійці Play. Швидше за все, це зовсім не ігровий смартфон, але потужності і заряду акумулятора вистачить з головою, щоб насолодитися грою. До речі, вартість девайса всього 300 доларів, що не може не радувати.

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple знову викликають до суду. На цей раз вони не зможуть викрутитися, адже їх спіймали на “гарячому”. Власники iPhone X заявили, що яблучна компанія спеціально завищує характеристики смартфона. Наприклад, якість смартфона набагато гірше заявленого, а Apple про це не сказала ні слова.

Знай.uа писав, що корпорація Google вирішила розширити свої володіння, і на цей раз планує побудувати новий офіс за 1 млрд. доларів. Варто зазначити, що днями раніше точно таке ж повідомлення опублікувала і компанія Apple, яка так само витратить мільярд доларів на будівництво нового офісу для збільшення кількості співробітників і робочих місць.