У 2010 році яблучна корпорація Apple представила перший у світі iPad, який перевернув уявлення людини про мобільних пристроях. Однак, це було 8 років тому. Зараз же публіку звичайним планшетом не здивуєш, і деякі виробники гаджетів створюють додаткові аксесуари, які перетворюють планшети в повноцінні ноутбуки, або ж графічні планшети. Судячи з усього, звичайні планшети більше не потрібні публіці.

Android-планшети просто не можуть конкурувати з iPad і Windows-рішеннями з двох причин – Android не адаптований під планшети і Google нічим відповісти, у Android-планшетів немає особливості, яка б відрізняла їх від iPad і Windows-пристроїв.

2019 з появою гнучких смартфонів Android-планшетів просто помре. Адже гнучкий смартфон, який перетворюється на планшет набагато зручніше в плані комфорту і компактності. Його можна зігнути при перенесенні.

Гнучкі смартфони – це справжня революція, і саме вони реально здатні повністю замінити Android-планшети.

Популярні новини зараз

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще

Крім того, складаний смартфон Andromeda готується представити і компанія Microsoft в 2019 році, що більшою мірою позбавить користувачів від необхідності переносити з собою кілька пристроїв.

Нагадаємо, що нові 13 грудня компанія Huawei представила новий бюджетник Huawei P Smart. Серед іншого, варто відзначити досить непогані характеристики, але збереглася приємна ціна. Екран близько 6 дюймів, а задня основна камера подвійна. Що стосується ціни, аналітики прогнозують вартість близько 200-300 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережу потрапили перший знімки чохла для Samsung Galaxy M20, які розкрили всі головні фішки пристрою. Варто відзначити, що девайс отримає подвійну вертикальну камеру, а також сканер відбитків пальців. Аналітики повідомляють, що цей бюджетний девайс, так що на топові характеристики сподіватися не варто.

Знай.uа писав, що Apple нарешті випустила iOS 12.1.2, яка виправила всі баги з попередньої версії. Варто відзначити, що власники смартфонів від яблучної корпорації не могла користуватися бездротовою мережею через помилку при оновленні, яке відключало роботу модему.